top of page
Pærer med vand og blomster. Bryllupsdekoration.

Illustrationer
for Avellino

Bryllupper med tema

Cecilie Avellino er bryllupsfotograf og tilbyder forskellige fotograferingspakker ved vielser i hele Danmark. Hun havde et ønske om at udvide sine tillægsydelser til fotograferingen i form af forskellige bryllupstemaer der inkluderer bl.a. invitationer, menukort, takkekort og meget mere. Hertil har jeg hjulpet hende med at illustrere og layoute flere temaer, som du kan se et lille udvalg af her.

Efterårstema

Efteråret er fyldt med farver og domineres især af brune, orange og rødlige nuancer. Til dette tema har jeg derfor tegnet nogle fyldige vinrøde ranukler kombineret med douchede blomster og sarte grønne blade for et klassisk elegant bryllupstema.

Avellino. Grafisk design af bryllupsinvitation med illustrationer af blomster. Dyreborg Grafik.
Bordopdækning med tallerken, kniv og gaffel. Grafisk design af menukort til bryllup. Avellino. Dyreborg Grafik.

Vektorgrafiske illustrationer

Jeg tegner mine illustrationer som vektorgrafik med udgangspunkt i fotografier. Tegningerne bygges op af helfarvede flader, der tilsammen skaber liv og dybde i illustrationen. Vektorgrafiske illustrationer har en bred anvendelighed, da de er skalerbare til alle størrelser og kan bruges i alle formater til både tryk og web. 

Bryllupsinvitation. Avellino. Grafisk design og illustration af slot til bryllupsinvitation. Dyreborg Grafik.

Simpelt tema

Til det minimalistiske bryllup lavede jeg et tema med nogle stregtegninger bl.a. af en slotskirke. Selvom stregtegninger er en meget forenklet version af virkeligheden, kan de sagtens gøre et motiv intrikat og elegant.

Bordopdækning med tallerken, kniv og gaffel til bryllup. Grfisk design af menukort til bryllup. Avellino. Dyreborg Grafik.

Formater til tryk og web

I dag fremsender de fleste brudepar et digitalt save the date kort forud for en printet bryllupsinvitation med posten. Derfor versionerede vi temaerne i forskellige formater, som både kunne bruges til tryk og web. Eksempelvis blev save the date kortet lavet, så det fylder hele skærmen på mobilen, når det åbnes fra en e-mail.

Sommertema

Valmuen er en klassisk sommerblomst, der ses overalt i Danmark. Derfor egnede den sig godt til et sommertema, med sin enkelthed, flotte røde farve og delikate grønne stilke. 

Save the date kort digitalt. Iphone mock up. Bryllupsinvitation. Avellino. Dyreborg Grafik.
Bordopdækning med tallerken, kniv og gaffel til bryllup. Grafisk design af menukort til bryllup. Avellino. Dyreborg Grafik.

Udtalelse fra Avellino

Anne-Sophie har bidraget til at give mine ydelser et løft, så jeg kan skabe mersalg som supplement til fotograferingen. Hun er en kreativ og dygtig illustrator, der kan tegne hvad som helst, og hun har lavet nogle smukke temaer med både blomster, slotte og svaner, så jeg kan tilbyde løsninger til alle typer af bryllupper.

Cecilie Avellino, Fotograf og Mediegrafiker

bottom of page