top of page
kunst og rammedesign. Gallerivæg med billedrammer og plakater. Dyreborg Grafik.

Visuel identitet 
for kunst & rammedesign

En ramme om forretningen

Frank Schalck Christensen kom i 1987 i oplæring hos sin far, der drev Nørrebros Indramning. Frank stod i spidsen for butikken i 12 år og senere i 2019 åbnede han kunst & rammedesign i Køge for at tilbyde sit håndværk på ny. Da butikken skiftede lokation i 2022 gav det mening at opdatere brandingen med et mere moderne look, der samtidig afspejlede Franks unikke og farverige tilgang til indramning.

Logo

Logoet består af forbogstaverne fra kunst, ramme og design, hvor ryggen på k'et og d'et danner en indramning af logoet. Farverne afspejler Franks tilgang til indramning, hvor han arbejder kreativt med rammens farvemæssige samspil med kunsten for at skabe et unikt udtryk, hvor rammen bliver en del af værket.

 

kunst og rammedesign logo. Grafisk design af logo. Dyreborg Grafik.
kunst og rammedesign butiksfacade mock up. Eksempel på grafisk design af visuel identitet til butiksfacade. Dyreborg Grafik.

Facade, website og sociale medier

Den visuelle identitet skulle også skabe en bedre sammenhæng mellem den fysiske butik og digitale tilstedeværelse. Derfor lavede jeg et oplæg til en butiksfacade med udhængsskilt og rudeklæb, samt et eksempel på et nyt website og hvordan de sociale medier kunne se ud med brandingen implementeret.

kunst og rammedesign website og instagram social media mock up. Grafisk design af visuel idenititet. Dyreborg Grafik.
kunst og rammedesign væg med rammer. Dyreborg Grafik.

Ikoner og kategorier

For at give kunderne et bedre overblik over ydelserne, som kunst & rammedesign tilbyder, blev de inddelt i overordnede kategorier og markeret med ikoner. På den måde kan kunderne nemmere navigere på websitet og de sociale medier, finde mere information og eksempler på de enkelte ydelser.

Indramning. Ikon. kunst og rammedesign. Grafisk design. Visuel identitet. Dyreborg Grafik.
Plakat. Ikon. kunst og rammedesign. Grafisk design. Visuel identitet. Dyreborg Grafik.
Maleri. Ikon. kunst og rammedesign. Grafisk design. Visuel identitet. Dyreborg Grafik.
Billedramme. Ikon. kunst og rammedesign. Grafisk design. Visuel identitet. Dyreborg Grafik.
Fotografi. Ikon. kunst og rammedesign. Grafisk design. Visuel identitet. Dyreborg Grafik.
kunst og rammedesign. Billedrammer med kunst. Indramning. Dyreborg Grafik.
kunst og rammedesign visitkort. Grafisk design af visitkort. Dyreborg Grafik.

Visitkort

Frank havde også brug for et visitkort, som han kunne vedlægge ordrer og dele ud, når han skulle på messer og udstillinger. Visitkortet blev holdt enkelt med logoet i fokus samt kontaktinformation og butikkens åbningstider.

Udtalelse fra krd

Anne-Sophies bud på en ny visuel identitet er et moderne og friskt pust i modsætning til vores konkurrenter i branchen. Hun har forstået Franks unikke indramningstil og implementeret farver i logoet og brandingen, som bedre afspejler håndværket vi tilbyder. Vores forretning kan nu fremstå mere sammenhængende og relevant mange år ud i fremtiden.

Anita Schalck, Medejer af kunst & rammedesign

bottom of page