top of page
MIP design. Illustration af skov og sø af Michael Petersen. Grafisk design af visuel identitiet. Dyreborg Grafik.

Visuel identitet
for MIP design

Illustration og formidling

Michael Petersen er grafisk designer med speciale i illustration og formidling. Du kender måske hans illustrationer fra udstillinger, skiltning og plakater i København Zoo, hvor han var grafiker i 18 år, indtil han blev selvstændig i 2018. Siden har Michael ikke haft tid til at sætte fokus på sin egen branding, der skulle danne rammen om hans illustrationer. Jeg har derfor hjulpet ham med at samle trådene og udvikle en identitet.

Illustration af rødkælk af MIP design ved Michael Petersen. Grafisk design af visuel identitet. Dyreborg Grafik.

Farver

Inspirationen til farverne i Michaels identitet er taget fra hans illustration af en rødhals, som er en fugleart, der ses overalt i den danske natur, bl.a. hvor Michael bor. De grå farver skaber en neutral base for hans illustrationer og den orange farve fungerer godt som highlight til f.eks. CTA.

 

Logo

MIP er en sammentrækning af Michael Petersens forbogstaver. P'et er konstrueret så det ligner et væsen i sig selv, hvor prikken over i'et er hoppet ned som pupillen i et øje. Logoet kan anvendes på Michaels materialer, kanaler og som en signatur på hans arbejde.

 

Logo. MIP design. Grafisk design af logo og visuel identitet. Dyreborg Grafik.
Bog med illustrationer. Mock up af bog. MIP design. Grafisk design af visuel idenititet. Dyreborg Grafik.

Portfolio på website

Michael havde brug for et sted at henvise sine kunder til, hvor hans bedste illustrationer og arbejde er samlet, organiseret og opstillet på en overskuelig måde. Jeg byggede derfor et simpelt website, der kunne fungere som en portfolio.

Website mock up på iMac. MIP design. Grafisk design af website og visuel idenitet. Dyreborg Grafik.
Illustration af slette med dyr, græs og træer. Illustration af MIP design. Grafisk design af visuel identitet. Dyreborg Grafik.

Instagram profil og opslag

Som en forlængelse af websitet, hjalp jeg Michael med at oprette en professionel Instagram konto. Hertil designede jeg content skabeloner i form af seamless carousel posts, som egnede sig godt til at vise Michaels arbejde på en sammenhængende og interessant måde.

Instagram profil mock up på iPhone. MIP design. Grafisk design af instagramopslag og visuel identitet. Dyreborg Grafik.
Instagram seamless posts for MIP design. Grafisk design af instagram posts og visuel identitet. Dyreborg Grafik.
Visitkort mock up. MIP design. Grafisk design af visitkort og visuel identitet. Dyreborg Grafik.

Visitkort

Michaels visitkort er holdt enkelt med fokus på kort og konkret information. Forsiden af kortet viser logo og signaturillustrationen af en rødhals. Bagsiden viser Michaels informationer og inkorporerer den orange farve sammen med endnu en illustration for at skabe sammenhæng med det øvrige materiale.

Udtalelse fra MIP design

Anne-Sophie har skabt en visuel identitet, der får min forretning til at fremstå mere professionelt. Hun evnede at få overblik over en stor mængle materiale, skære ind til benet og skabe en rød tråd, som får min branding til at fremstå professionelt og sammenhængende alle steder, jeg møder mine kunder.

Michael Petersen, Illustrator og Grafisk Designer i MIPdesign

bottom of page