top of page

Pris

Jeg sætter prisen ud fra omfanget af den specifikke løsning, du behøver. Sådan ved du præcis, hvad du får for pengene uden skjulte omkostninger.

Værdi for pengene

Jeg står både for projektledelse og eksekvering af det grafiske arbejde. Dertil arbejder jeg fra eget kontor med det nødvendige udstyr og programmer.

Fleksibilitet

Du kan bruge mine kompetencer, når behovet opstår eller med en fast aftale, i både kortere og mere længerevarende samarbejde.

Objektivitet

Jeg kan se din virksomhed udefra med friske øjne, men kan også nemt sætte mig ind i din designguide, hvis du har en etableret visuel identitet.

Billeder

Jeg kan hjælpe dig med at købe billeder, finde gratis stock billeder eller indhente tilbud fra en fotograf. Prisen for køb af billeder/fotograf betales til leverandøren.

Tryk

Du kan sætte mig i kontakt med dit trykkeri eller jeg kan indhente tilbud fra et. Prisen for tryk og evt. montage betales til leverandøren.

Tekst

Som en del af designprocessen kan jeg finpudse dine grove tekster, overskrifter og call to actions, så de vigtigste budskaber fremhæves.

Vil du have et tilbud på grafisk design?

bottom of page