top of page

Tryksager

Fang dine kunders opmærksomhed og skab langvarigt indtryk hos dem med en tryksag.

Løsblade

Skal du have trykt en enkelt side i stor volumen, har du brug for design af løsblade. Det kan f.eks. være flyers, vouchers, gavekort og brevpapir.

Foldere

Skal du formidle meget information på en enkelt måde, har du brug for en folder. Det kan f.eks. være brochure, hæfte, menukort og kataloger.

Plakater

Skal du skabe blikfang inden- eller udendørs kan en plakat være nyttig. Det kan f.eks. være, hvis du skal sætte fokus på et event eller et særligt tilbud.

Point of Sale

Har du brug for salgsmateriale i et større format er POS et godt valg. Det kan være f.eks. messemateriale, rollups, rudeklæb og bannere.

Skilte

Har du en butik, kan der være brug for skiltning til facaden, information og priser. Skiltning dækker også over f.eks. wayfinding i bygninger.

Emballage

Hvis et produkt skal pakkes ind i din branding, kan du få designet f.eks. en æske, indkøbsposer, etiketter og klistermærker.

Sådan designes din tryksag

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Kontakt og tilbud

Vi har fået kontakt og afklarer typen af tryksager, du skal have designet. Jeg vurderer opgavens omfang og sender et tilbud, som du skal godkende. Herefter fremsendes og betales faktura.

Briefing

Du briefer mig på indhold i tryksagen samt konkret format og eksportspecifikationer. Du kan sætte mig i kontakt med dit trykkeri eller jeg kan tage kontakt til et trykkeri på dine vegne.

Materialeindsamling

Du kan sende mig materialer i form af billeder, farver, fonte mm. der skal bruges. Jeg kan også opsøge disse materialer, hvis du ikke har nogen, der kan bruges til tryk.

Udkast 1

Jeg layouter første udkast af din tryksag på baggrund af brief og materialerne. Udkastet bliver lavet i det korrekte format fra start og sættes evt. i et mockup, hvis relevant.

Revision 1

Du giver mig feed back på tryksagen. Har vi ramt lidt ved siden af det ønskede look, kan vi rette til nu, så alle detaljer kommer korrekt på plads.

Udkast 2

Med din feed back laver jeg de ønskede justeringer på tryksagen som formatet tillader.

Revision 2

Du giver mig sidste feed back på tryksagen. Du har sørget for at al tekst og information er grundigt korrekturlæst. Jeg retter og finpudser de endelige detaljer.

Godkendelse

Du godkender endeligt tryksagen ved at bekræfte at alt er korrekt og filen har grønt lys til at komme i trykken. Yderligere rettelser på dette tidspunkt faktureres ekstra.

Levering

Jeg sørger for at filerne eksporteres til tryk med de korrekte presets oplyst af dig eller trykkeriet. Du får filerne tilsendt eller jeg kan sende dem direkte til trykkeriet med dig cc.

Skal jeg hjælpe dig med grafisk design af tryksager?

bottom of page