top of page
Butiksfacade Sportmaster Fields. Dyreborg Grafik.

Julekampagne
for Sportmaster

Sportgaver til alle

I 2019 og 2020 eksekverede jeg Sportmasters julekampagne på tværs af platforme til både tryk og web. Årene forinden blev julekampagnerne primært bygget op omkring billeder, men der var opstået et ønske om et mere typisk julekoncept, som var båret af stemningselementer og kunne genbruges år efter år.

Butiksfacade Sportmaster Fields. Julekampagne. POS materiale på butiksfacade med rudeklæb og alarmcover. Grafisk design af POS materiale. Dyreborg Grafik.
Julekampagne for Sportmaster. Grafisk design af julekampagne. Dyreborg Grafik.

Farver og artworks

En koldere pink rød skabe et mere sporty juleunivers end klassisk julerød og komplimenterede Sportmasters blå singaturfarve bedst. Minimalistiske artworks som pakker og snefnug gjorde grafikken nem at tilpasse mange formater. Illustrationerne hentydede desuden til typiske sportgaver med udgangspunkt i sortimentet.

 

Sportmaster butik podie med sko og træningstøj. Julekampagne og skilte. Grafisk design af skilte. Dyreborg Grafik.
Sportmaster podie i butik med sportstøj. Julekampagne skilte. Grafisk design af skilte og POS materiale. Dyreborg Grafik.
Julekampagne skilte. Gavekort og USP'er. Grafisk design af julekampagne og skilte. Dyreborg Grafik.

Gaveidéer på mail

Kampagnemails blev tilpasset forskellige målgrupper med budskaber om gaveidéer, konkurrencer, tilbud og guides. Her kunne artworks igen tilpasses de enkelte layout og bruges til at skabe fokus på overskrifter og dybde i baggrunde på packshots.

Nyhedsbrev julekampagne mock up på iPad. Grafisk design af nyhedsbreve og julekampagne. Dyreborg Grafik.

Katalog
 

Julekataloget var båret af packshots og modelbilleder, der blev skudt til forskellige sidekategorier som f.eks. gaver til løberen. Artworks i form af julekugler blev brugt som splash til sparpriser og store snefnug blev brugt i baggrunden for at skabe dybde. Kataloget havde et oplag på 1.2 mio. omdelt til husstande i hele Danmark.

 

Sportmaster julekatalog 2019. Grafisk design af julekatalog og tryksager. Dyreborg Grafik.
Sportmaster julekatalog 2019. Grafisk design af julekatalog og tryksager. Dyreborg Grafik.
Sportmaster butiksfacade. Julekampagne POS materiale. Rudeklæb. Grafisk design af POS materiale. Dyreborg Grafik.
Sportmaster butik. Julekampagne. Alarmcovers. Grafisk design af POS materiale. Dyreborg Grafik.

Udtalelse fra Sportmaster

Anne-Sophie er passioneret og løser komplekse opgaver i en travl hverdag. Hun har haft det fulde ansvar for at levere grafisk materiale til mange af Sportmasters landsdækkende marketingkampagner, og har forståelse for at eksekvere grafiske designs, der er iøjenfaldende og kan anvendes på tværs af trykte og digitale medier.

Pernille Kildegaard Hansen, Tidl. Marketing Manager i Sportmaster

bottom of page